Over VEDI Patisserie

Welkom! Mijn naam is Vedi van Steenwijk. Als kind droomde ik van een eigen taartenwinkel. Deze droom heb ik nooit serieus genomen, tot ik in de zomer van 2018 het roer heb omgegooid.
Na de accountancy opleiding aan de Nyenrode Universiteit te hebben gevolgd, ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest als accountant. In mijn vrije tijd was ik altijd aan het bakken! In de zomer van 2018 realiseerde ik mij dat ik mijn hart en passie moest volgen en mijn droom achterna moest gaan.

Ik heb toen mijn baan opgezegd en mij direct ingeschreven voor de carrièreswitch opleiding Patisserie bij het Bakery Institute in Zaandam. De opleiding heb ik in het voorjaar van 2019 met succes afgerond. Dit was het begin van VEDI Patisserie.

Samen met mijn vader heb ik een oude loods in het centrum van Zaandam verbouwd tot een echte bakkerij. Het is een bakkerij geworden waar ik alle bestellingen kan maken, maar ook klanten kan verwelkomen als zij hun bestelling komen ophalen.

Mijn toekomstdroom is en blijft de échte fysieke taartenwinkel waar ik als kind van droomde, maar ik ben al een stap dichterbij…

DE BAKKERIJ